'Falling Stars'

Ring met sterrenregen

Ring met sterrenregen

 450,00 1.995,00

Laat de hemelse glans van de ‘Falling Stars’ altijd bij je zijn. Bestel nu je unieke ring met sterrenregen.

Deze bijzondere handgesmede ringen zijn meer dan alleen een accessoire. Ze zijn een symbool van hoop en de herinnering dat er altijd sterren zijn die ons beschijnen, zichtbaar of onzichtbaar. De ringen zijn voorzien van een prachtige regen van kleine steentjes die samen de ‘Falling Stars’ vormen. De ringen zijn op maat gemaakt en beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je altijd een ring vindt die bij jouw persoonlijke stijl past. En wie weet, misschien is de volgende vallende ster wel jouw wens die uitkomt. Bestel nu jouw unieke ring met sterrenregen en laat de hemelse glans altijd bij je zijn.

materiaal

,

steensoort

, ,

vorm

,

levertijd

collectie

techniek

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook