Ring met sterrenregen

'Falling Stars'

Laat de hemelse glans van de ‘Falling Stars’ altijd bij je zijn. Bestel nu je unieke ring met sterrenregen.

Ringmaat 19 is direct leverbaar en is gemaakt met zilver/zirkonia.

 450,00

Deze bijzondere handgesmede ringen zijn meer dan alleen een accessoire. Ze zijn een symbool van hoop en de herinnering dat er altijd sterren zijn die ons beschijnen, zichtbaar of onzichtbaar. De ringen zijn voorzien van een prachtige regen van kleine steentjes die samen de ‘Falling Stars’ vormen. De ringen zijn op maat gemaakt en beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je altijd een ring vindt die bij jouw persoonlijke stijl past. En wie weet, misschien is de volgende vallende ster wel jouw wens die uitkomt. Bestel nu jouw unieke ring met sterrenregen en laat de hemelse glans altijd bij je zijn.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper