Zilveren handgesmede hanger met groene steen

'Colorful Fair'

Maak een statement met deze unieke en handgesmede ‘Colorful Fair’ hanger. Een prachtig sieraad ontworpen en gesmeed door kunstenares Danielle Looije.

1 stuk op voorraad

 235,00

Met deze bijzondere ‘Colorful Fair’ hanger geef je jouw look een artistieke touch. De grillige vormen en de met de hand geschilderde groene steen geven de hanger een speelse en opvallende uitstraling. Daan, de ontwerper van dit sieraad, heeft er voor gezorgd dat je gegarandeerd de enige bent op de wereld met dit sieraad. De hanger is onderdeel van de exclusieve sieradenlijn en de ketting is 45cm. Laat je verrassen door de verfijnde afwerking en laat iedereen zien dat je een echte kenner bent van unieke sieraden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

techniek

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper