Zilveren handgesmede hanger met groene steen

Zilveren handgesmede hanger met groene steen

'Colorful Fair'
Maak een statement met deze unieke en handgesmede ‘Colorful Fair’ hanger. Een prachtig sieraad ontworpen en gesmeed door kunstenares Danielle Looije.

 235,00

1 stuk op voorraad

lengte ketting

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

techniek

Met deze bijzondere ‘Colorful Fair’ hanger geef je jouw look een artistieke touch. De grillige vormen en de met de hand geschilderde groene steen geven de hanger een speelse en opvallende uitstraling. Daan, de ontwerper van dit sieraad, heeft er voor gezorgd dat je gegarandeerd de enige bent op de wereld met dit sieraad. De hanger is onderdeel van de exclusieve sieradenlijn en de ketting is 45cm. Laat je verrassen door de verfijnde afwerking en laat iedereen zien dat je een echte kenner bent van unieke sieraden.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook