Unieke zilveren choker met gezwart patroon

'Prints of Infinity'

Vernieuw je sieradencollectie met deze unieke ‘Prints of Infinity’ choker. Handgemaakt van sterling zilver en gezwart, een statement-stuk voor elke stijlvolle vrouw.

 495,00

Deze gave handgesmede choker van Daan is een echte blikvanger. Gemaakt van sterling zilver en gezwart, vormt het patroon een mooi contrast met de rest van je sieraden. Met een lengte van 41 cm is het ook nog eens comfortabel te dragen. En voor diegenen die het graag op maat willen, geen probleem, Daan maakt het graag op jouw specifieke maat of zelfs in jouw favoriete kleur goud. Voeg dit stijlvolle sieraad aan je collectie toe en maak een statement bij elke gelegenheid.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper