Unieke zilveren choker met gezwart patroon

Unieke zilveren choker met gezwart patroon

'Prints of Infinity'
Vernieuw je sieradencollectie met deze unieke ‘Prints of Infinity’ choker. Handgemaakt van sterling zilver en gezwart, een statement-stuk voor elke stijlvolle vrouw.

 495,00 2.395,00

materiaal

,

levertijd

garantie

Deze gave handgesmede choker van Daan is een echte blikvanger. Gemaakt van sterling zilver en gezwart, vormt het patroon een mooi contrast met de rest van je sieraden. Met een lengte van 41 cm is het ook nog eens comfortabel te dragen. En voor diegenen die het graag op maat willen, geen probleem, Daan maakt het graag op jouw specifieke maat of zelfs in jouw favoriete kleur goud. Voeg dit stijlvolle sieraad aan je collectie toe en maak een statement bij elke gelegenheid.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook