'Marquise Molten Beauty'

Zilveren ring met ingegoten roze stenen

Verweven met zacht roze zirkonia’s, is ‘Marquise Molten Beauty’ een zilveren ring waarin metaal en steen in speelse harmonie samenvloeien. Ringmaat 18 direct leverbaar.

 275,00 895,00

Binnen de gloed van mijn smederij is ‘Marquise Molten Beauty’ tot leven gekomen. Dit is geen gewone ring. Het is een kunstwerk waarbij zilver niet de steen omarmt, maar zich eromheen vormt, alsof het metaal zelf heeft gekozen waar het rusten wil. De roze zirkonia’s zijn niet gezet, maar ingegoten, wat resulteert in een organisch en speels effect dat de traditionele sieradenkunst uitdaagt.

Elk stuk uit de ‘Molten Beauty’ collectie is handgesmeed, waardoor de ring die je ontvangt een unieke expressie is van deze techniek. De ring op de foto is maat 18, maar aarzel niet om jouw maat of kleurvoorkeur te delen, en ik smeed een persoonlijk stuk voor jou. Het resultaat is altijd een verrassing, een beetje zoals het leven zelf.

Houd rekening met het unieke karakter van deze ring, waarbij het zilver en de stenen in een eeuwig dans lijken te zijn gevangen. Laat jouw opmerkingen achter in de bestelnotities en samen creëren we een versie van ‘Marquise Molten Beauty’ die net zo uniek is als jij.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

, ,

steensoort

vorm

collectie

techniek

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook