Zilveren ring met ingegoten roze stenen

Zilveren ring met ingegoten roze stenen

'Marquise Molten Beauty'
Deze bijzondere handgesmede ring is één van de ringen uit de collectie ‘Molten Beauty’. Normaal worden stenen in sieraden gezet, maar in deze serie is het metaal over de stenen gegoten waardoor je een speels effect krijgt.  Deze zilveren ring heeft ingegoten zirkonia’s. De ringmaat van de ring op de foto is 18, wil je hem in een andere maat (of kleur) dan maak hem voor je op maat, het resultaat kan afwijken van de foto. Laat je opmerkingen achter in de bestelnotities.

 275,00 895,00

kleur

materiaal

, ,

steensoort

vorm

collectie

techniek

levertijd

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan edelstenen zoals diamant, spinel, saffier, robijn.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook