Zilveren ring met ingegoten roze stenen

'Marquise Molten Beauty'

Verweven met zacht roze zirkonia’s, is ‘Marquise Molten Beauty’ een zilveren ring waarin metaal en steen in speelse harmonie samenvloeien. Ringmaat 18 direct leverbaar.

 295,00

Binnen de gloed van mijn smederij is ‘Marquise Molten Beauty’ tot leven gekomen. Dit is geen gewone ring. Het is een kunstwerk waarbij zilver niet de steen omarmt, maar zich eromheen vormt, alsof het metaal zelf heeft gekozen waar het rusten wil. De roze zirkonia’s zijn niet gezet, maar ingegoten, wat resulteert in een organisch en speels effect dat de traditionele sieradenkunst uitdaagt.

Elk stuk uit de ‘Molten Beauty’ collectie is handgesmeed, waardoor de ring die je ontvangt een unieke expressie is van deze techniek. De ring op de foto is maat 18, maar aarzel niet om jouw maat of kleurvoorkeur te delen, en ik smeed een persoonlijk stuk voor jou. Het resultaat is altijd een verrassing, een beetje zoals het leven zelf.

Houd rekening met het unieke karakter van deze ring, waarbij het zilver en de stenen in een eeuwig dans lijken te zijn gevangen. Laat jouw opmerkingen achter in de bestelnotities en samen creëren we een versie van ‘Marquise Molten Beauty’ die net zo uniek is als jij.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

vorm:

collectie:

techniek:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper