Zilveren dubbele gehamerde manchetarmband

Zilveren dubbele gehamerde manchetarmband

'Magical Thunder'
Voel de magie! Laat de ‘Magical Thunder’ – de zilveren dubbele gehamerde manchetarmband – jouw stijlvolle statement worden.

 275,00 1.795,00

De ‘Magical Thunder’ is meer dan alleen een manchetarmband. Het is een symbolische uiting van je unieke stijl en de passie voor handgemaakte sieraden. Deze armband is handmatig gehamerd en beschikbaar in goud of zilver. Deze armband maak ik voor jou op maat, geef daarom jouw polsmaat op. De levertijd is 3 weken. Voel de magie van ‘Magical Thunder’ – laat deze stijlvolle armband jouw statement zijn!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook