Zilveren hanger met emaille blauw

'Blue spheres'

Voeg een touch of unieke luxe toe aan je look met de handgemaakte ‘Blue spheres’ hanger. Gemaakt van zilver en blauwe emaille, deze hanger is een echte eye-catcher.

1 stuk op voorraad

 295,00

Ben jij op zoek naar iets bijzonders om je sieradencollectie mee aan te vullen? Dan is de handgemaakte ‘Blue spheres’ hanger een must-have. Gemaakt van zilver en blauwe emaille, deze hanger is een echte eye-catcher en een onmisbare toevoeging aan elke sieradencollectie. Met een diameter van 3 cm en een ketting van 45 cm, zal deze hanger opvallen en je outfit compleet maken.

Deze hanger is afkomstig uit mijn exclusieve sieradencollectie en is volledig met de hand gesmeed. Hierdoor is er slechts 1 exemplaar van gemaakt en is het 100% uniek. Eventueel kan ik deze hanger ook voor je maken in jouw eigen favoriete kleuren. Neem hiervoor contact op via whatsapp of maak een online afspraak in mijn atelier. Geef het jezelf cadeau of geef het aan iemand die dichtbij je staat, de ‘Blue spheres’ hanger zal altijd worden gewaardeerd.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steunkleur

materiaal

steenmaat

vorm

techniek

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper