Zilveren hanger met emaille blauw

Zilveren hanger met emaille blauw

'Blue spheres'
Voeg een touch of unieke luxe toe aan je look met de handgemaakte ‘Blue spheres’ hanger. Gemaakt van zilver en blauwe emaille, deze hanger is een echte eye-catcher.

 295,00

1 op voorraad

lengte ketting

kleur

steunkleur

materiaal

steenmaat

vorm

techniek

levertijd

garantie

Ben jij op zoek naar iets bijzonders om je sieradencollectie mee aan te vullen? Dan is de handgemaakte ‘Blue spheres’ hanger een must-have. Gemaakt van zilver en blauwe emaille, deze hanger is een echte eye-catcher en een onmisbare toevoeging aan elke sieradencollectie. Met een diameter van 3 cm en een ketting van 45 cm, zal deze hanger opvallen en je outfit compleet maken.

Deze hanger is afkomstig uit mijn exclusieve sieradencollectie en is volledig met de hand gesmeed. Hierdoor is er slechts 1 exemplaar van gemaakt en is het 100% uniek. Eventueel kan ik deze hanger ook voor je maken in jouw eigen favoriete kleuren. Neem hiervoor contact op via whatsapp of maak een online afspraak in mijn atelier. Geef het jezelf cadeau of geef het aan iemand die dichtbij je staat, de ‘Blue spheres’ hanger zal altijd worden gewaardeerd.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Kattenbandje met veiligheidssluiting rood

 24,95

Bijzondere handgemaakte laagjes ketting met blauwe steen

 54,95

Exclusieve RVS armband met dubbel leer en paarse steen

 54,95

Unieke handgesmede zilveren armband met blauwe steen

 195,00