Grote opvallende blauwe hanger met emaille

'Magical Glass'

Laat je betoveren door de betoverende schoonheid van de ‘Magical Glass’ hanger. Deze grote opvallende blauwe hanger is een waar kunstwerk met zijn cloissone emaille in blauw, groen en paars.

1 stuk op voorraad

 325,00

Wees de stralende ster op elke gelegenheid met de ‘Magical Glass’ hanger. Deze hanger is volledig met de hand gesmeed van sterling zilver en is een uniek juweel. De cloissone emaille in blauw, groen en paars is een ware blikvanger en maakt de hanger tot een waar kunstwerk. De hanger is 25mm groot en wordt geleverd met een 45cm lange ketting. Deze grote opvallende hanger is perfect om te dragen als statement stuk en zal zeker het middelpunt van aandacht zijn. Laat de ‘Magical Glass’ hanger een blijvende indruk achter en wees de stralende ster.

Maak het nog unieker en laat de hanger op maat maken in een andere kleur naar wens. Let op, de levertijd is dan 3 weken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steunkleur

,

materiaal

steenmaat

vorm

techniek

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper