Grote opvallende blauwe hanger met emaille

Grote opvallende blauwe hanger met emaille

'Magical Glass'
Laat je betoveren door de betoverende schoonheid van de ‘Magical Glass’ hanger. Deze grote opvallende blauwe hanger is een waar kunstwerk met zijn cloissone emaille in blauw, groen en paars.

 325,00

1 stuk op voorraad

lengte ketting

kleur

steunkleur

,

materiaal

steenmaat

vorm

techniek

levertijd

garantie

Wees de stralende ster op elke gelegenheid met de ‘Magical Glass’ hanger. Deze hanger is volledig met de hand gesmeed van sterling zilver en is een uniek juweel. De cloissone emaille in blauw, groen en paars is een ware blikvanger en maakt de hanger tot een waar kunstwerk. De hanger is 25mm groot en wordt geleverd met een 45cm lange ketting. Deze grote opvallende hanger is perfect om te dragen als statement stuk en zal zeker het middelpunt van aandacht zijn. Laat de ‘Magical Glass’ hanger een blijvende indruk achter en wees de stralende ster.

Maak het nog unieker en laat de hanger op maat maken in een andere kleur naar wens. Let op, de levertijd is dan 3 weken.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook