Zilveren anticlastische ring met blauwe emaille

‘Sea of Silver’

Dompel jezelf onder in een zee van zilver met onze unieke ‘Sea of Silver’ ring! Handgemaakt en direct beschikbaar in maat 18. Of speciaal op maat gemaakt.

 295,00

Laat je verrassen door de schoonheid van onze ‘Sea of Silver’ ring. Volledig met de hand gesmeed, 100% uniek en verrijkt met blauwe emaille. Deze anticlastische ring is een juweel voor elke sieradenverzameling. De ring is direct verkrijgbaar in maat 18 en biedt de perfecte pasvorm. Voor andere maten/kleuren kun je online een afspraak maken in mijn atelier of contact opnemen via whatsapp. Ik maak de ring speciaal voor jou op maat, de levertijd is dan 3 weken.

Anticlastisch is een term die verwijst naar een techniek waarbij metaal wordt bewerkt door druk te zetten in tegengestelde richtingen. Dit resulteert in unieke en verrassende vormen die opvallen door hun ongebruikelijke esthetiek. Het is de kunst om uit een stuk metaal iets bijzonders te maken door te spelen met de natuurlijke krachten van materiaal. Anticlastisch is een echte kunstvorm en verleent elk sieraad een unieke touch.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

kleur:

materiaal:

techniek:

,

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper