Zilveren anticlastische ring met blauwe emaille

Zilveren anticlastische ring met blauwe emaille

‘Sea of Silver’
Dompel jezelf onder in een zee van zilver met onze unieke ‘Sea of Silver’ ring! Handgemaakt en direct beschikbaar in maat 18. Of speciaal op maat gemaakt.

 295,00

lengte

kleur

materiaal

techniek

,

levertijd

garantie


Deze ring kan in opdracht gemaakt worden, met zirkonia, met een (edel)steen of met een briljantgeslepen diamant, in jouw maat en kleur, in de volgende combinaties:

  • Sterling zilver met zirkonia of steen – 265,-
  • 14k (geel, rosé of rood) goud met zirkonia – 1250,-
  • 14k Witgoud met zirkonia – 1495,-

Meerprijs diamant:

  • Roos diamant op folie – 245,-
  • Labratorium briljant diamant 0,19ct – 375,-
  • Briljant diamant 0,19ct – 650,-
    Lees meer informatie over diamanten.

Laat je verrassen door de schoonheid van onze ‘Sea of Silver’ ring. Volledig met de hand gesmeed, 100% uniek en verrijkt met blauwe emaille. Deze anticlastische ring is een juweel voor elke sieradenverzameling. De ring is direct verkrijgbaar in maat 18 en biedt de perfecte pasvorm. Voor andere maten/kleuren kun je online een afspraak maken in mijn atelier of contact opnemen via whatsapp. Ik maak de ring speciaal voor jou op maat, de levertijd is dan 3 weken.

Anticlastisch is een term die verwijst naar een techniek waarbij metaal wordt bewerkt door druk te zetten in tegengestelde richtingen. Dit resulteert in unieke en verrassende vormen die opvallen door hun ongebruikelijke esthetiek. Het is de kunst om uit een stuk metaal iets bijzonders te maken door te spelen met de natuurlijke krachten van materiaal. Anticlastisch is een echte kunstvorm en verleent elk sieraad een unieke touch.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook