Exclusieve zilveren handgesmede ring met paarse steen

Exclusieve zilveren handgesmede ring met paarse steen

'Toothfairy'
Ben je op zoek naar iets bijzonders voor om je vinger? Deze ring is 100% uniek door de met de hand geschilderde steen, daarnaast is de sterling zilveren ring uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het ontwerp is vernoemd naar de speciale vorm van de ring. De handgeschilderde steen is een mooie mening van parelmoer en paars. Deze is gezet in een bijzondere zetting voor de steen, deze is konisch en vormt mee met de vorm van de ring. Daarnaast is de ring in een ‘v’ vorm gesmeed zodat hij niet draait om je vinger. Ringmaat: 17,5 Wil je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat? Neem gerust contact op met Daan.

 275,00

1 stuk op voorraad

ringmaat

,

eigenschap

kleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook