Exclusieve zilveren handgesmede ring met paarse steen

'Toothfairy'

Ontdek ‘Toothfairy’, een zilveren ring waarin een dromerige paarse steen en een vorm die niet verdraait, je fantasie vangen. Ringmaat: 17,5

1 stuk op voorraad

 275,00

‘Toothfairy’ is meer dan een sieraad; het is een stukje van mijn droomwereld. Ik heb deze exclusieve ring met passie gesmeed, waarbij elk hamerslag het sterling zilver naar mijn visie vormde. De naam ‘Toothfairy’ weerspiegelt de unieke, speelse vorm die ik heb ontworpen, een die de nieuwsgierigheid prikkelt en verhalen fluistert van mystieke landen.

Het hart van de ring is bezet met een met de hand geschilderde steen, waar parelmoer zich mengt met betoverend paars, een kleur die staat voor de magie en de mystiek. De steen is gezet in een konische zetting die de vorm van de ring volgt, waardoor een natuurlijke flow ontstaat die je blik steeds weer trekt.

De vorm van de ring is niet alleen een esthetisch statement, het is ook ontworpen om praktisch te zijn; hij blijft op zijn plaats om je vinger, een constante metgezel die niet verdraait of verstoort.

Met ringmaat 17,5 is ‘Toothfairy’ klaar om iemands persoonlijke sprookje te worden. En mocht je verlangen naar een andere kleur of maat, sta ik klaar om deze droom voor jou op maat te maken. Laat ‘Toothfairy’ jouw verhaal van uniekheid vertellen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

eigenschap

kleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper