'Toothfairy'

Exclusieve zilveren handgesmede ring met paarse steen

Ontdek ‘Toothfairy’, een zilveren ring waarin een dromerige paarse steen en een vorm die niet verdraait, je fantasie vangen. Ringmaat: 17,5

 275,00

1 stuk op voorraad

‘Toothfairy’ is meer dan een sieraad; het is een stukje van mijn droomwereld. Ik heb deze exclusieve ring met passie gesmeed, waarbij elk hamerslag het sterling zilver naar mijn visie vormde. De naam ‘Toothfairy’ weerspiegelt de unieke, speelse vorm die ik heb ontworpen, een die de nieuwsgierigheid prikkelt en verhalen fluistert van mystieke landen.

Het hart van de ring is bezet met een met de hand geschilderde steen, waar parelmoer zich mengt met betoverend paars, een kleur die staat voor de magie en de mystiek. De steen is gezet in een konische zetting die de vorm van de ring volgt, waardoor een natuurlijke flow ontstaat die je blik steeds weer trekt.

De vorm van de ring is niet alleen een esthetisch statement, het is ook ontworpen om praktisch te zijn; hij blijft op zijn plaats om je vinger, een constante metgezel die niet verdraait of verstoort.

Met ringmaat 17,5 is ‘Toothfairy’ klaar om iemands persoonlijke sprookje te worden. En mocht je verlangen naar een andere kleur of maat, sta ik klaar om deze droom voor jou op maat te maken. Laat ‘Toothfairy’ jouw verhaal van uniekheid vertellen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper