Oorbellen met sterrenregen

Oorbellen met sterrenregen

'Falling Stars'
Laat de ‘Falling Stars’ jouw dromen doen uitkomen met deze bijzondere oorbellen.

 450,00 1.495,00

vorm

materiaal

,

steensoort

, ,

levertijd

collectie

techniek

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

De ‘Falling Stars’ oorbellen zijn een echte blikvanger en ontworpen door Daan. Met de hand gesmeed en verkrijgbaar in verschillende variaties, waaronder zilveren oorbellen met glinsterende zirkonia of gouden oorbellen met diamant. Andere uitvoeringen kunnen op maat gemaakt worden, zodat je de perfecte match vindt voor jouw persoonlijke stijl. De symboliek achter de ‘Falling Stars’ geeft hoop en laat ons geloven in de magie van onze dromen. Laat de Falling Stars jouw wensen vervullen en kies voor deze unieke tijdloze oorbellen.”

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook