Oorbellen met sterrenregen

'Falling Stars'

Laat de ‘Falling Stars’ jouw dromen doen uitkomen met deze bijzondere oorbellen.

 450,00

De ‘Falling Stars’ oorbellen zijn een echte blikvanger en ontworpen door Daan. Met de hand gesmeed en verkrijgbaar in verschillende variaties, waaronder zilveren oorbellen met glinsterende zirkonia of gouden oorbellen met diamant. Andere uitvoeringen kunnen op maat gemaakt worden, zodat je de perfecte match vindt voor jouw persoonlijke stijl. De symboliek achter de ‘Falling Stars’ geeft hoop en laat ons geloven in de magie van onze dromen. Laat de Falling Stars jouw wensen vervullen en kies voor deze unieke tijdloze oorbellen.”

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
vorm:

materiaal:

,

steensoort:

, ,

levertijd:

collectie:

techniek:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper