Oorbellen hangers

De oorbellen hangers van Art by Daan zijn perfect voor vrouwen die van unieke en artistieke sieraden houden. Alle oorbellen zijn met de hand geschilderd, waardoor geen enkel paar hetzelfde is. Daarnaast zijn ze gemaakt van RVS, een sterk en hypoallergeen materiaal, waardoor je er langer plezier van zult hebben.

Subtiele zilveren oorbellen met blauwe steen

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

Kleurrijke collectie oorhangers

De kleurrijke oorhangers van Daan zijn niet meer weg te denken uit jouw oorbellencollectie. Geef je outfit een nieuwe boost door er een paar mooie oorbellen bij te kopen. De handgemaakte oorhangers van Daan zijn makkelijk te combineren met allerlei kleuren en geschikt voor allerlei gelegenheden. Maak elke outfit uniek!

Lichtgewicht oorhangers

Maar stenen zijn toch zwaar in je oren? Alle handgemaakte oorhangers met stenen zijn lichtgewicht! De stenen zijn namelijk gemaakt van glas en acrylverf en de meeste oorbellen wegen maar 3 á 4 gram per stuk. Daarom zijn deze unieke oorhangers geschikt om de hele dag te dragen. Zoek iets uit wat perfect bij jouw persoonlijkheid past.

Oorhangers online bestellen bij Daan

Het voordeel van een webwinkel is dat hij 24/7 open is! Snuffel dus lekker rond in de collectie oorhangers. Heb je iets leuks gevonden dan kun je ze eenvoudig bestellen via de online webshop. Wil je iets in een andere kleur? Stuur dan gerust een appje!

 

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt