Exclusieve handgesmede oorbellen met paarse stenen

'Twilights'

Ontdek de betovering van de avondschemering met ‘Twilights’, een paar handgesmede oorbellen die de mystieke tinten van de nacht omarmen in handgeschilderde stenen.

1 stuk op voorraad

 275,00

Laat je verleiden door de fluisteringen van de schemering met ‘Twilights’ – een paar exclusieve oorbellen die jouw individualiteit in de schijnwerpers zetten. Met liefde gesmeed door de handen van Daan, zijn deze zilveren juweeltjes de belichaming van ambacht en uniek design.

De paarse stenen, zorgvuldig met de hand beschilderd, vangen het laatste licht van de dag en de eerste fonkeling van de nacht. Ze zijn een canvas van kosmische kleuren, die bij elke beweging een ander geheim lijken te onthullen. Elk paar is een origineel kunstwerk, dat jouw liefde voor het unieke en artistieke uitdraagt.

Voel je een connectie met de vorm, maar verlang je naar een ander palet? Jouw wensen zijn de leidraad voor een persoonlijke creatie. Kies jouw kleuren, jouw verhaal, en Daan transformeert het in jouw persoonlijke paar ‘Twilights’, zodat je kunt schitteren in de kleuren die jouw hart sneller doen kloppen.

Draag ‘Twilights’ en draag de magie van de avond – niet alleen als sieraden, maar als een symbool van jouw unieke pad onder de sterrenhemel.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

,

steenmaat

,

materiaal

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

1 jaar

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper