Een hanger met een verhaal

Toen de klant bij mij kwam voor het maken van deze hanger, was het voor haar belangrijk om een tastbare herinnering te hebben aan haar ouders. Ze had een kunstwerk uitgekozen in haar favoriete kleuren. Het was een emotioneel moment toen ik de as van haar ouders mocht ontvangen om deze te verwerken in de hanger.

Een prachtig resultaat

De hanger is gemaakt van hoogwaardig zilver en heeft een uniek ontwerp dat past bij de stijl van de klant. De hanger heeft een ronde vorm met een handgeschilderd kunstwerk dat gekozen is door de klant. Tussen het kunstwerk en het glas is de as van haar ouders verwerkt, waardoor deze subtiel zichtbaar is.

 
Handgesmede as hanger kleurrijk
Handgesmede as hanger kleurrijk
Handgesmede as hanger kleurrijk

Verzorging van de hanger

Deze hanger is een zeer waardevol en persoonlijk sieraad, daarom is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Om de hanger mooi te houden is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken met een zachte doek en milde zeep. Het is ook aan te raden om de hanger op een veilige plek op te bergen, bijvoorbeeld in een sieradendoosje. Vermijd contact met chemicaliën en hitte om de kwaliteit en kleur van de hanger te behouden.

Een herinnering voor altijd

Deze hanger zal altijd een speciale betekenis hebben voor de klant en haar familie. Het is een manier om hun ouders dicht bij zich te dragen en hen altijd te herinneren. Als goudsmid is het een eer om zulke bijzondere en persoonlijke stukken te mogen maken en ik ben blij dat ik hier een rol in heb mogen spelen.

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Ontvang de nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Tassenhanger
Een van mijn creaties die veel vrouwen in hun dagelijkse leven zouden moeten overwegen, is de tassenhaak. Deze kleine, maar handige gadget kan een groot verschil maken in het comfort en de veiligheid van elke vrouw.
Wat betekent de kleur zeegroen?
Zeegroen is een kleur die geassocieerd wordt met de zee en de natuur. Het is een kleur die rust en balans uitstraalt en staat voor sereniteit. Van oudsher werd zeegroen al gebruikt als decoratiekleur in keramiek en glaswerk.
Bijzondere grote zilveren hanger met groene stenen
Mensen dragen al sieraden sinds de oudheid, en tot op de dag van vandaag blijft het een populair modeaccessoire. Maar waarom dragen we eigenlijk al zo lang sieraden? In deze blog zal ik een aantal redenen bespreken waarom sieraden zo'n belangrijk onderdeel van onze cultuur zijn geworden.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper