Een hanger met een verhaal

Toen de klant bij mij kwam voor het maken van deze hanger, was het voor haar belangrijk om een tastbare herinnering te hebben aan haar ouders. Ze had een kunstwerk uitgekozen in haar favoriete kleuren. Het was een emotioneel moment toen ik de as van haar ouders mocht ontvangen om deze te verwerken in de hanger.

Een prachtig resultaat

De hanger is gemaakt van hoogwaardig zilver en heeft een uniek ontwerp dat past bij de stijl van de klant. De hanger heeft een ronde vorm met een handgeschilderd kunstwerk dat gekozen is door de klant. Tussen het kunstwerk en het glas is de as van haar ouders verwerkt, waardoor deze subtiel zichtbaar is.

 
Handgesmede as hanger kleurrijk
Handgesmede as hanger kleurrijk
Handgesmede as hanger kleurrijk

Verzorging van de hanger

Deze hanger is een zeer waardevol en persoonlijk sieraad, daarom is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Om de hanger mooi te houden is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken met een zachte doek en milde zeep. Het is ook aan te raden om de hanger op een veilige plek op te bergen, bijvoorbeeld in een sieradendoosje. Vermijd contact met chemicaliën en hitte om de kwaliteit en kleur van de hanger te behouden.

Een herinnering voor altijd

Deze hanger zal altijd een speciale betekenis hebben voor de klant en haar familie. Het is een manier om hun ouders dicht bij zich te dragen en hen altijd te herinneren. Als goudsmid is het een eer om zulke bijzondere en persoonlijke stukken te mogen maken en ik ben blij dat ik hier een rol in heb mogen spelen.

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Ben je benieuwd naar de geheimen achter de meest trendy sieraden en wil je nieuwe en inspirerende manieren ontdekken om ze te dragen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste tips en tricks voor het dragen van sieraden. Mijn nieuwsbrief biedt alles wat je nodig hebt om je look naar het volgende niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan en mis niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Omsmelten van zilver
Zilver wordt vaak over het hoofd gezien als het gaat om het omsmelten van edelmetalen, omdat het minder waardevol is dan goud. Maar als zilver emotionele waarde heeft, zoals bij erfstukken of oude sieraden, dan kan het omsmelten van zilver juist de perfecte oplossing zijn.
Gouden ring met as van huisdier
Deze klant had mij op google gevonden en belde mij om te vragen, kun je in een erfstuk - gehad van oma - een steen maken met as? Dit is niet een vraag waar ik direct ja of nee op kan antwoorden. Het hangt namelijk af van het materiaal, de maat en de rand waar de steen in moet, in dit geval paste mijn stenen perfect en was ook de rand van de zetkast hoog genoeg om de steen met as in te zetten.
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.