Anti allergie oorhaken

Last van allergieën wat betreft je oorbellen? Zoek niet langer! Vervang gewoon je oorhaken door RVS, zilver of titanium.

 2,95

Heb je ooit moeten afzien van het dragen van mooie oorbellen door allergieën? Dat is verleden tijd! Onze anti-allergie oorhaken bieden de perfecte oplossing voor je probleem. Gemaakt van hoogwaardig RVS, zilver of titanium, zorgen deze oorhaken voor de perfecte balans tussen comfort en stijl. Geen last meer van vervelende allergieën en toch je oorbellen kunnen dragen zoals jij dat wilt. Kies uit onze beschikbare maten en vervang nu je oude oorhaken door onze anti-allergie oorhaken. Geniet van de mooie en comfortabele sieraden!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

levertijd:

1 – 2 werkdagen

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper