Anti allergie oorhaken

Kies voor comfort en stijl met onze anti-allergie oorhaken per paar in RVS, zilver of titanium.

 2,95 5,95

Heb je ooit moeten afzien van het dragen van mooie oorbellen door allergieën? Dat is verleden tijd! Onze anti-allergie oorhaken bieden de perfecte oplossing voor je probleem. Gemaakt van hoogwaardig RVS, zilver of titanium, zorgen deze oorhaken voor de perfecte balans tussen comfort en stijl. Geen last meer van vervelende allergieën en toch je oorbellen kunnen dragen zoals jij dat wilt. Kies uit onze beschikbare maten en vervang nu je oude oorhaken door onze anti-allergie oorhaken. Geniet van de mooie en comfortabele sieraden!

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.