'Majestic Harmony'

Bijzondere manchetknopen met groen/paarse steen van stainless steel

Ontdek ‘Dragon’s Skin’: buitengewone manchetknopen met een 16 mm handgeschilderde groene glassteen, gemaakt van RVS. Unieke elegantie voor je mouwen.

 54,95

In mijn fascinerende collectie stel ik je graag voor aan ‘Dragon’s Skin’ manchetknopen – een meesterwerk van verfijning en individualiteit. Deze bijzondere manchetknopen zijn veel meer dan slechts een accessoire; ze zijn een uiting van persoonlijke stijl en kunstzinnigheid.

Het hart van deze manchetknopen wordt gevormd door een handgeschilderde groene glassteen van 16 mm, die elke beweging vangt en uitstraalt als een sprankelende vijver in het maanlicht. De naam ‘Dragon’s Skin’ verwijst naar de unieke textuur en mystieke uitstraling van deze steen.

Gemaakt van RVS, zijn deze manchetknopen niet alleen een visueel genot, maar ook een praktische aanvulling op je outfit. Ze zijn ontworpen om je persoonlijkheid en verfijning te weerspiegelen, of je ze nu draagt tijdens een formele gelegenheid of als een subtiele blikvanger in het dagelijks leven.

Met ‘Dragon’s Skin’ voeg je een vleugje artistieke flair toe aan je mouwen en draag je een stukje kunst dicht bij je. Deze manchetknopen zijn een herinnering aan de schoonheid die in de details schuilt, een uitdrukking van je eigen unieke stijl en een symbool van tijdloze elegantie. Kies voor ‘Dragon’s Skin’ en omhul jezelf met de subtiele pracht van ambachtelijke kunst, waar je ook gaat.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

,

materiaal

speciale kleur

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.