'Majestic Harmony'

Bijzondere manchetknopen met groen/paarse steen van stainless steel

Ontdek ‘Dragon’s Skin’: buitengewone manchetknopen met een 16 mm handgeschilderde groene glassteen, gemaakt van RVS. Unieke elegantie voor je mouwen.

 54,95

In mijn fascinerende collectie stel ik je graag voor aan ‘Dragon’s Skin’ manchetknopen – een meesterwerk van verfijning en individualiteit. Deze bijzondere manchetknopen zijn veel meer dan slechts een accessoire; ze zijn een uiting van persoonlijke stijl en kunstzinnigheid.

Het hart van deze manchetknopen wordt gevormd door een handgeschilderde groene glassteen van 16 mm, die elke beweging vangt en uitstraalt als een sprankelende vijver in het maanlicht. De naam ‘Dragon’s Skin’ verwijst naar de unieke textuur en mystieke uitstraling van deze steen.

Gemaakt van RVS, zijn deze manchetknopen niet alleen een visueel genot, maar ook een praktische aanvulling op je outfit. Ze zijn ontworpen om je persoonlijkheid en verfijning te weerspiegelen, of je ze nu draagt tijdens een formele gelegenheid of als een subtiele blikvanger in het dagelijks leven.

Met ‘Dragon’s Skin’ voeg je een vleugje artistieke flair toe aan je mouwen en draag je een stukje kunst dicht bij je. Deze manchetknopen zijn een herinnering aan de schoonheid die in de details schuilt, een uitdrukking van je eigen unieke stijl en een symbool van tijdloze elegantie. Kies voor ‘Dragon’s Skin’ en omhul jezelf met de subtiele pracht van ambachtelijke kunst, waar je ook gaat.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

speciale kleur:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper