'Flaming Pearls'

Grote opvallende gekleurde hanger met lange ketting

Laat jezelf opvallen met ‘Flaming Pearls’ – een kleurrijk statement. Handgeschilderd en hypoallergeen, perfect voor jou.

 69,95

Stap in de schijnwerpers met ‘Flaming Pearls’, een opvallende hanger met een explosie van kleur. Deze ketting is voor degenen die graag in het middelpunt van de aandacht staan en van levendig rood houden. De handgeschilderde steen, doordrenkt met tinten rood, blauw en parelmoer, maakt elke hanger uniek. Maar deze schoonheid is meer dan alleen uiterlijk – hij is ook hypoallergeen, waardoor hij voor vrijwel iedereen geschikt is. Of je het nu voor jezelf draagt of als een doordacht cadeau geeft, ‘Flaming Pearls’ is een artistieke uitdrukking van je persoonlijkheid, gewikkeld in een kleurrijke hanger met een 50 cm lange ketting.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

Lengte bijzondere sieraden

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.