Grote opvallende gekleurde hanger met lange ketting

'Flaming Pearls'

Laat jezelf opvallen met ‘Flaming Pearls’ – een kleurrijk statement. Handgeschilderd en hypoallergeen, perfect voor jou.

 69,95

Stap in de schijnwerpers met ‘Flaming Pearls’, een opvallende hanger met een explosie van kleur. Deze ketting is voor degenen die graag in het middelpunt van de aandacht staan en van levendig rood houden. De handgeschilderde steen, doordrenkt met tinten rood, blauw en parelmoer, maakt elke hanger uniek. Maar deze schoonheid is meer dan alleen uiterlijk – hij is ook hypoallergeen, waardoor hij voor vrijwel iedereen geschikt is. Of je het nu voor jezelf draagt of als een doordacht cadeau geeft, ‘Flaming Pearls’ is een artistieke uitdrukking van je persoonlijkheid, gewikkeld in een kleurrijke hanger met een 50 cm lange ketting.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

lengte ketting:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper