Hagerty

Jewelry Dry Wipes

Snoetenpoetsers en vochtige doekjes kende je waarschijnlijk al. Makkelijk voor ‘ongelukjes’ onderweg. Voor je sieraden hebben we iets soortgelijks: Jewelry Dry Wipes®. Deze wegwerpdoekjes hebben een praktisch formaat en verpakking (voor in je tas), maken snel je sieraden schoon en herstellen glans en schittering.

 16,95

Reinigen sieraden met Jewelry Dry Wipes®

  • Poets de sieraden grondig maar zachtjes om de aanslag te verwijderen;
  • Combineer met Jewel Clean® voor een diepe reiniging (bijvoorbeeld van moeilijk bereikbare delen) en een optimaal resultaat;
  • Was na gebruik uw handen grondig;
  • Lees vóór gebruik de veiligheidsinstructies.
  • De reinigingsdoekjes zijn geïmpregneerd en kunnen niet worden gewassen.

Inhoud: 25 stuks

Afmeting: 9,7×6,8cm

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

levertijd

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.