Jewelry Dry Wipes

Hagerty

Snoetenpoetsers en vochtige doekjes kende je waarschijnlijk al. Makkelijk voor ‘ongelukjes’ onderweg. Voor je sieraden hebben we iets soortgelijks: Jewelry Dry Wipes®. Deze wegwerpdoekjes hebben een praktisch formaat en verpakking (voor in je tas), maken snel je sieraden schoon en herstellen glans en schittering.

 16,95

Reinigen sieraden met Jewelry Dry Wipes®

  • Poets de sieraden grondig maar zachtjes om de aanslag te verwijderen;
  • Combineer met Jewel Clean® voor een diepe reiniging (bijvoorbeeld van moeilijk bereikbare delen) en een optimaal resultaat;
  • Was na gebruik uw handen grondig;
  • Lees vóór gebruik de veiligheidsinstructies.
  • De reinigingsdoekjes zijn geïmpregneerd en kunnen niet worden gewassen.

Inhoud: 25 stuks

Afmeting: 9,7×6,8cm

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper