'Easy Peasy'

Armband sluithulp

Armband sluithulp

 9,95

Geef je armbanden een nieuwe lease van leven met ‘Easy Peasy’! Deze handige armband hulp maakt het makkelijk om je armbanden alleen om te doen.

Ben jij ook op zoek naar een oplossing om je armbanden makkelijk om te doen? Dan is de ‘Easy Peasy’ armband hulp iets voor jou! Het hulpstuk houdt je armband vast, waardoor je hem makkelijk met één hand kunt sluiten. Geen gedoe meer met twee handen, of iemand die je moet helpen. Het hulpstuk is eenvoudig in gebruik en past op de meeste armbanden. Dus waar wacht je nog op? Investeer in deze armband hulp en geef je armbanden een nieuwe lease van leven!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook