Armband sluithulp

'Easy Peasy'

Geef je armbanden een nieuwe lease van leven met ‘Easy Peasy’! Deze handige armband hulp maakt het makkelijk om je armbanden alleen om te doen.

 9,95

Ben jij ook op zoek naar een oplossing om je armbanden makkelijk om te doen? Dan is de ‘Easy Peasy’ armband hulp iets voor jou! Het hulpstuk houdt je armband vast, waardoor je hem makkelijk met één hand kunt sluiten. Geen gedoe meer met twee handen, of iemand die je moet helpen. Het hulpstuk is eenvoudig in gebruik en past op de meeste armbanden. Dus waar wacht je nog op? Investeer in deze armband hulp en geef je armbanden een nieuwe lease van leven!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper