'Lift 'em up'

1 paar oorbellifters

1 paar oorbellifters

 2,95 9,95

Geef je oorbellen de perfecte lift met oorbel lifters!

Ben jij ook zo ontzettend verliefd op je oorbellen, maar heb je het vervelend dat ze naar voren kantelen? Oorbel lifters bieden de perfecte oplossing! Met deze lifters kun je makkelijk de achterkant van je oorbellen vervangen en krijgt je oorbel de lift die het nodig heeft.

De lifters zijn beschikbaar in RVS, silicone en Sterling zilver, waardoor ze zowel stijlvol als comfortabel zijn. Het hypoallergeen materiaal van de RVS lifters maakt ze geschikt voor iedereen, ongeacht je huidtype.

Dankzij deze oorbel lifters hoef je je geen zorgen meer te maken over zwaardere oorbellen die uit je oor gaan hangen of knopjes die verkeerd staan. Voortaan blijven je oorbellen de hele dag op de juiste plek zitten, precies zoals jij het wilt.

Bestel nu onze oorbel lifters en geef je oorbellen de perfecte lift!

Materiaal

RVS, Sterling zilver, Silicone

Product

Oorbel lifter

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook