1 paar oorbellifters

'Lift 'em up'

Geef je oorbellen de perfecte lift met oorbel lifters! Deze oorbel-lifters zorgen ervoor dat je oorbellen niet naar voren kantelen.

 2,95

Ben jij ook zo ontzettend verliefd op je oorbellen, maar vind je het vervelend dat ze naar voren kantelen? Oorbel lifters bieden de perfecte oplossing! Met deze lifters kun je makkelijk de achterkant van je oorbellen vervangen en krijgt je oorbel de lift die het nodig heeft.

De lifters zijn beschikbaar in RVS, silicone en Sterling zilver, waardoor ze zowel stijlvol als comfortabel zijn. Het hypoallergeen materiaal van de RVS lifters maakt ze geschikt voor iedereen, ongeacht je huidtype.

Dankzij deze oorbel lifters hoef je je geen zorgen meer te maken over zwaardere oorbellen die uit je oor gaan hangen of knopjes die verkeerd staan. Voortaan blijven je oorbellen de hele dag op de juiste plek zitten, precies zoals jij het wilt.

Bestel nu onze oorbel lifters en geef je oorbellen de perfecte lift!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Materiaal:

RVS, Sterling zilver, Silicone

Product:

Oorbel lifter

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper