Sieradenset rood met armband en oorbellen

'Chromatic Sunset'

Verrijk jezelf met de ‘Chromatic Sunset’ set! Rode RVS armband en oorbellen met kettinkjes, geïnspireerd op de warme gloed van een zonsondergang.

1 stuk op voorraad

 99,95

Maak kennis met de ‘Chromatic Sunset’ set. Deze set omvat een rode RVS armband en oorbellen met kettinkjes, geïnspireerd door de weelderige kleuren van een zonsondergang.

De oorbellen, met hun lengte van 8 cm, omarmen subtiel je stijl met delicate kettinkjes die bewegen als zachte zonnestralen. De armband, geschikt voor polsmaat 17/21 cm, voegt een vleugje passie en elegantie toe aan je pols. Elk stuk is met precisie vervaardigd uit duurzaam RVS, zodat je kunt genieten van de set lang nadat de zon is ondergegaan.

De ‘Chromatic Sunset’ set is meer dan alleen sieraden; het is een ode aan de schoonheid van de natuur en het moment waarop de lucht in vuur en vlam lijkt te staan. Draag deze set met trots en laat jezelf stralen als een zonsondergang. Voel de warmte van de gloed op je huid en omarm de kleurrijke pracht van de natuur met deze adembenemende sieradenset.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
armbandmaat

, , , , , , , ,

lengte

gewicht

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

, , ,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper