Unieke rosegouden oorringen met gezwart zilver

'Fantasy Circle'

De ‘Fantasy Circle’ oorringen zijn uniek en bijzonder, door de combinatie van rosegoud en gezwart zilver.

 295,00

Deze prachtige oorbellen zijn gemaakt van sterling zilver en 14k roségoud en zijn onderdeel van mijn exclusieve handgesmede sieradenlijn. Door de bijzondere kleurencombinatie en het feit dat ze volledig met de hand zijn gemaakt, zijn deze oorbellen een echte blikvanger. Het zilver is gezwart, wat een donkere uitstraling geeft. Met het dragen zal het zilver op de plekken waar de oorbel de huid raakt, weer gedeeltelijk terugkleuren naar zilver. De oorringen zijn 2,5cm en wegen 3 gram per stuk. Als je op zoek bent naar een uniek sieraad, dan is de ‘Fantasy Circle’ de perfecte keuze.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

materiaal:

,

levertijd:

vorm:

techniek:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper