Zilveren oorknopjes met handgemaakte blauwe steen

'Cobalt Whorl'

Voel de diepte van de oceaan met ‘Cobalt Whorl’, zilveren oorknopjes die de essentie van de zee vangen in elke handgeschilderde werveling.

 74,95

“Cobalt Whorl” zijn zilveren oorknopjes met een opvallend blauwe tint. Ze hebben handgemaakte stenen in sterling zilver die doen denken aan de zee onder een heldere hemel. Deze oorknopjes zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van de kleur blauw houden. Elk paar is uniek, net zoals geen twee golven in de zee hetzelfde zijn. Draag “Cobalt Whorl” als een subtiele uitdrukking van kalmte en diepgang, een knipoog naar de uitgestrektheid van de oceaan.

  • Combineer eindeloos
  • Lichtgewicht
  • Subtiel opvallend
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

garantie:

Keuze:

Cobalt Whorl – 1, Cobalt Whorl – 2

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper