Bijzondere grote zilveren hanger met groene stenen

'Peacock Array'

Laat je betoveren door de ‘Peacock Array’, een groot zilveren sieraad dat de pracht van een pauw vangt in verfijnde groentinten.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 595,00

Betreed een wereld van elegantie met de ‘Peacock Array’, een uitzonderlijke zilveren hanger die de essentie van natuurlijke schoonheid en kunstzinnigheid belichaamt. De groene stenen, zorgvuldig met de hand geschilderd, weerspiegelen de verleidelijke kleuren van een pauwenveer, waardoor dit stuk een levendig middelpunt van elke outfit wordt.

Het unieke design is niet alleen een visueel feest, maar ook een tactiele ervaring. De verrassende achterkant onthult pas haar geheimen bij het uitpakken, waardoor het ontvangen van deze hanger een onvergetelijk moment wordt.

Met een lengte van 55 cm, biedt de bijbehorende ketting een gracieuze daling langs de halslijn, die eventueel ingekort kan worden voor een persoonlijke pasvorm. Maatwerk is ook mogelijk, deze ‘Peacock Array’ kan ook in andere kleuren worden vervaardigd om naadloos aan te sluiten bij jouw persoonlijkheid. Draag dit meesterstuk en voel je even kleurrijk en trots als de pauw zelf.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

,

vorm

materiaal

steensoort

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper