'Deep Ocean Layers'

Exclusieve handgemaakte witgouden oorbellen met groene steen

Krijg de exclusieve look met deze handgemaakte witgouden oorbellen met groene stenen. Deze ‘Deep Ocean Layers’ zijn uniek door de breekstructuur en de kleurrijke glasstenen.

 795,00

1 stuk op voorraad

Deze 14k witgouden oorbellen zijn een ware blikvanger en helemaal uniek door de breekstructuur en de kleurrijke glasstenen. De oorbellen zijn ontworpen en gesmeed door Daan en hebben een bijzondere ‘breek’ structuur. De dieperliggende gedeeltes zijn zwart gemaakt en blijven zwart. De ronde stenen zijn glasstenen met kleine kunstwerkjes in de kleuren groen, zilver geel en blauw, wat de oorbellen een extra speels effect geeft. Wil je een andere kleur, geen probleem! Daan kan de oorbellen voor jou op maat maken. Laat iedereen versteld staan met deze unieke ‘Deep Ocean Layers’ oorbellen. Bestel ze nu!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

steunkleur

speciale kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

levertijd

garantie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper