Uniek ontwerp 14krt gouden ring met paarse steen

SKU N/A Categorieën , , Tags
'Vision your Universe'

Uniek ontwerp 14krt gouden ring met paarse steen

 345,00 995,00

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Deze 14krt gouden ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het ontwerp ‘Vision your Universe’ is een bijzonder samenspel van verschillende soorten ringen. De steen is handgeschilderd en is een mooie menging van paars en parelmoer. Omdat er van deze steen maar één bestaat op de hele wereld, ben jij bij aankoop dus verzekerd van een 100% uniek exemplaar. Deze ring op de foto is verkocht. Deze ring kan ik voor je maken met een steenkleur in overleg.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Danielle Looije

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.