'Golden Veins'

Grote goudkleurige ring met zwarte handgemaakte steen

Betreed de wereld van ‘Golden Veins’! Een grote goudkleurige ring met met liefde handgemaakte zwarte steen, verstelbaar voor perfecte pasvorm. Een kunstwerk om te dragen.

 59,95

In mijn webshop nodig ik je uit om de pracht van ‘Golden Veins’ te ontdekken. Deze grote goudkleurige ring met verstelbare maat vanaf 16 is meer dan alleen een sieraad; het is een uiting van kunst die je met trots draagt.

De diepzwarte steen, met liefde handgemaakt en handgeschilderd, staat in contrast met het glanzende goud van de ring, wat een dramatisch en toch elegant effect creëert. Gemaakt van duurzaam RVS en gecoat met goudkleur, is deze ring niet alleen visueel betoverend, maar ook van hoge kwaliteit en comfortabel om te dragen.

Draag ‘Golden Veins’ als een statement piece bij je favoriete outfit, en laat het niet alleen een sieraad zijn, maar een artistiek meesterwerk dat je verhaal vertelt. Duik in de wereld van kunstzinnige schoonheid en voeg een vleugje drama en goud toe aan je leven met deze opvallende en verstelbare ring.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

ringmaat

, , , , , , ,

kleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Keuze

Golden Veins – 1, Golden Veins – 2, Golden Veins – 3

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.