Grote keltische zilveren broche

'Rune Radiance'

De ‘Rune Radiance’ is niet zomaar een broche; het is een verhaal, een moment van schoonheid dat je met je meedraagt, met handgeschilderde steen.

 99,95

Hallo, ik ben Daan en het is mijn passie om sieraden te maken die vrouwen laten stralen.

Met een bescheiden diameter van slechts 3 cm is de ‘Rune Radiance’ een subtiel kunstwerkje. Het zilveren ontwerp is geïnspireerd op tijdloze patronen die we in de natuur vinden, zoals de nerven van een blad of de rimpelingen in een beekje.

Het hart van deze broche is de handgeschilderde steen. Met acrylverf en glas creëer ik een unieke kleur die net zo individueel is als degene die de broche draagt. De ‘Rune Radiance’ gaat niet over overdreven luxe, maar over authenticiteit en het laten stralen jouw persoonlijkheid. Draag deze broche op je favoriete jasje, sjaal of blouse. Het herinnert je eraan dat schoonheid in de kleine dingen zit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

gelegenheid:

, ,

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper