Grote koperen oorbellen met verschillende kleuren

'Autumn Whispers'

Fluister de verhalen van de herfst met ‘Autumn Whispers’, waar elk paar koperen oorbellen een uniek kleurenpalet draagt.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 225,00

Bij het smeden van deze ‘Autumn Whispers’ oorbellen voelde ik de rijke, aardse tonen van het herfstseizoen door mijn vingers glijden. De kleuren die je ziet – de warme oranjes, diepe bruintinten en subtiele groenen – zijn niet zomaar kleuren. Ze zijn het resultaat van een zorgvuldige behandeling met hitte, een techniek die het koper niet alleen vormt maar ook kleurt met de levendigheid van het vallende blad.

Elke oorbel is gesmeed met de fold forming techniek, een proces waarbij het metaal wordt gevouwen en daarna uitgesmeed, wat resulteert in delicate patronen die het licht opvangen en de kleuren nog meer diepte geven. De zilveren oorhaken voegen een elegant contrast toe en zorgen voor comfort, ondanks de grootse grootte van 6,5 cm lang en 3,5 cm breed.

Draag deze oorbellen en voel de zwaarte van 10 gram pure expressie aan elke oor, een gewicht dat je herinnert aan hun unieke aanwezigheid. ‘Autumn Whispers’ is meer dan een sieraad – het is een gesprek met de natuur, een verhaal verteld in metaal en vuur, klaar om door jou gedragen te worden.

  • Maak een statement
  • Maak je outfit compleet
  • Ontvang complimentjes
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

materiaal

,

techniek

, ,

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper