'Tidal Luster'

Grote opvallende hanger met handgemaakte grijze steen

Duik diep in de mysterieuze schoonheid van ‘Tidal Luster’. Een handgemaakte grijze steen die de dans van de getijden vastlegt, omlijst in duurzaam RVS.

 69,95

Wanneer ik naar de ‘Tidal Luster’ kijk, voel ik de kracht en rust van de zee om me heen. Deze grote, opvallende hanger draagt een handgemaakte grijze steen, die de bewegingen en kleurschakeringen van de oceaan weerspiegelt. Elke keer dat ik ernaar kijk, zie ik iets nieuws, net als bij het staren naar golven die tegen de kust rollen.

Het RVS frame, sterk en glanzend, is niet alleen een eerbetoon aan moderne elegantie, maar het garandeert ook duurzaamheid en is hypoallergeen, wat zorgt voor comfort en zorgeloos dragen. Aan een ketting van 40cm, ligt ‘Tidal Luster’ prachtig tegen mijn huid, een sieraad dat even tijdloos is als de zee zelf.

Laat ‘Tidal Luster’ je meevoeren op een reis naar verre kusten en verborgen diepten. Voel de oceaan, zelfs als je ver van haar golven bent.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook