Grote opvallende hanger met handgemaakte grijze steen

'Tidal Luster'

Duik diep in de mysterieuze schoonheid van ‘Tidal Luster’. Een handgemaakte grijze steen die de dans van de getijden vastlegt, omlijst in duurzaam RVS.

 69,95

Wanneer ik naar de ‘Tidal Luster’ kijk, voel ik de kracht en rust van de zee om me heen. Deze grote, opvallende hanger draagt een handgemaakte grijze steen, die de bewegingen en kleurschakeringen van de oceaan weerspiegelt. Elke keer dat ik ernaar kijk, zie ik iets nieuws, net als bij het staren naar golven die tegen de kust rollen.

Het RVS frame, sterk en glanzend, is niet alleen een eerbetoon aan moderne elegantie, maar het garandeert ook duurzaamheid en is hypoallergeen, wat zorgt voor comfort en zorgeloos dragen. Aan een ketting van 40cm, ligt ‘Tidal Luster’ prachtig tegen mijn huid, een sieraad dat even tijdloos is als de zee zelf.

Laat ‘Tidal Luster’ je meevoeren op een reis naar verre kusten en verborgen diepten. Voel de oceaan, zelfs als je ver van haar golven bent.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper