Handgemaakte oorbellen met gele stenen

'Sunny Streak'

Geef je dag wat extra zonneschijn met de ‘Sunny Streak’ oorbellen! Het subtiele ontwerp met de gele stenen en zwarte streep zorgt voor een verfrissende touch.

 54,95

Handgemaakte en uniek, de ‘Sunny Streak’ oorbellen zijn de perfecte aanvulling op je sieraden collectie. De gele stenen en zwarte streep geven deze oorbellen net dat beetje extra, en dankzij het gebruik van RVS zijn ze ook nog eens hypoallergeen. Het lichte gewicht zorgt voor comfortabel dragen, waardoor je ze de hele dag met plezier kunt dragen.

  • Boost je zelfvertrouwen
  • Vrolijk je dag op
  • Hypoallergeen
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper