'Radiant Gemfire'

Handgesmede gouden gehamerde ring met robijn en moissanite

Ontdek ‘Radiant Gemfire’ – een handgesmede gouden ring met robijn en moissanite. Elk uniek stuk wordt op bestelling gemaakt, een eerbetoon aan elegantie en vakmanschap.

 150,00 1.250,00

Stap binnen in mijn betoverende webshop en maak kennis met ‘Radiant Gemfire.’ Deze gouden gehamerde ring is meer dan een sieraad; het is een uniek kunstwerk dat een verhaal van schoonheid en passie vertelt.

De bijzondere breedte van deze ring is gehamerd om een prachtige textuur te creëren, die de warme gloed van goud nog versterkt. Een levendige robijn en schitterende moissanite stenen zijn met precisie in deze ring verwerkt met een flush setting, waardoor ze als fonkelende juweeltjes schitteren.

De ring op de foto heeft zijn eigen huis gevonden, maar ik nodig je uit om een persoonlijke ‘Radiant Gemfire’ te bestellen. Elk stuk wordt met liefde en toewijding op aanvraag gemaakt, met de keuze voor goud of zilver en met of zonder edelstenen. Het is een eerbetoon aan jouw stijl en persoonlijkheid, vastgelegd in een tijdloos stuk dat je koestert voor de komende generaties. Voel de kracht van vakmanschap en de magie van edelstenen met ‘Radiant Gemfire,’ een sieraad dat een symbool van pracht en uniciteit wordt in jouw reis van elegantie.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

materiaal

,

steensoort

,

kleur

levertijd

vorm

,

techniek

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.