Handgesmede gouden gehamerde ring met robijn en moissanite

'Radiant Gemfire'

Ontdek ‘Radiant Gemfire’ – een handgesmede gouden ring met robijn en moissanite. Elk uniek stuk wordt op bestelling gemaakt, een eerbetoon aan elegantie en vakmanschap.

 150,00

Stap binnen in mijn betoverende webshop en maak kennis met ‘Radiant Gemfire.’ Deze gouden gehamerde ring is meer dan een sieraad; het is een uniek kunstwerk dat een verhaal van schoonheid en passie vertelt.

De bijzondere breedte van deze ring is gehamerd om een prachtige textuur te creëren, die de warme gloed van goud nog versterkt. Een levendige robijn en schitterende moissanite stenen zijn met precisie in deze ring verwerkt met een flush setting, waardoor ze als fonkelende juweeltjes schitteren.

De ring op de foto heeft zijn eigen huis gevonden, maar ik nodig je uit om een persoonlijke ‘Radiant Gemfire’ te bestellen. Elk stuk wordt met liefde en toewijding op aanvraag gemaakt, met de keuze voor goud of zilver en met of zonder edelstenen. Het is een eerbetoon aan jouw stijl en persoonlijkheid, vastgelegd in een tijdloos stuk dat je koestert voor de komende generaties. Voel de kracht van vakmanschap en de magie van edelstenen met ‘Radiant Gemfire,’ een sieraad dat een symbool van pracht en uniciteit wordt in jouw reis van elegantie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

steensoort:

,

kleur:

levertijd:

4 – 6 weken

vorm:

,

techniek:

garantie:

1 jaar

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper