Lichtgewicht oorbellen met kleurrijke stenen

'Petal Dreams'

‘Petal Dreams’ – een symfonie van kleur en design. Laat je meevoeren door het verhaal van natuur en kunst, en voel de verbinding bij elke blik in de spiegel. Vakmanschap ontmoet emotie.

 54,95

Telkens als je de ‘Petal Dreams’ oorbellen draagt, voel je je omringd door een schilderachtig palet van levendige kleuren. Het roze en goud in de stenen herinneren aan bloemblaadjes die zachtjes door de lucht zweven bij zonsopgang. Deze kleuren staan voor passie, liefde en een sprankje avontuur. De zilveren spiralen geven een speelse draai, terwijl ze elegant bungelen aan je oren. Gemaakt van RVS, zijn ze niet alleen licht van gewicht maar ook duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Maar wat deze oorbellen echt speciaal maakt, is het verhaal dat ze vertellen. Een verhaal van natuur, kunst en dromen. Ze zijn meer dan een sieraad; ze zijn een herinnering aan de schoonheid om ons heen. Voel je elke dag speciaal met deze kleine kunstwerken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

Keuze:

Petal Dreams – 1, Petal Dreams – 2, Petal Dreams – 3

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper