Mooie zilveren oorknopjes met hangemaakte gekleurde stenen

'Soul Spheres'

Laat je betoveren door ‘Sunset Blush’ – zilveren oorknopjes met de warmte van een zomerse zonsondergang. Een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur.

 79,95

Hoi allemaal, ik ben Danielle en ik ben helemaal gek op kleurrijke sieraden die echt bij je passen!

Ken je dat magische moment wanneer de zon ondergaat en de lucht in warme tinten kleurt? Nou, ‘Soul Spheres’ vangt dat betoverende moment en brengt het naar je oren in de vorm van prachtige zilveren oorknopjes.

Het hart van deze oorknopjes wordt gevormd door de warme tinten van de handgeschilderde stenen, die met liefdevolle aandacht met de hand zijn aangebracht. Elk paar is een uniek kunstwerkje, met subtiele verschillen die ze nog specialer maken. Of je ze nu voor jezelf koopt of als cadeautje voor een vriend, ‘Soul Spheres’ brengt de rustige schoonheid van een zomeravond in je dagelijkse stijl.

En weet je wat nog leuker is? Deze oorknopjes zijn niet alleen prachtig, maar ook superhandig. Ze zijn licht van gewicht en heel comfortabel om te dragen, perfect voor elke dag. Wil je dat ze de hele dag mooi op hun plek blijven zitten? Dan kun je onze oorbellifters aan je bestelling toevoegen, voor extra gemoedsrust.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper