Ruwe zilveren oorbellen met zwarte steen

‘Raw&Chique’

Laat je oren spreken met deze unieke ‘Raw&Chique’ oorbellen. Zilveren schoonheid verfraaid met een handgeschilderde zwarte steen.

Verkrijgbaar op aanvraag

 255,00

Voel je écht uniek met deze prachtige ‘Raw&Chique’ oorbellen. Gemaakt door Daan, een gepassioneerde goudsmid, met de hand gesmeed van ruw bewerkt zilver. Dit sieradenstuk is verfraaid met een schitterende handgeschilderde zwarte steen, waarvan er maar één op de wereld is. Je bent dus verzekerd van een 100% uniek exemplaar. Laat deze oorbellen een statement zijn voor jouw stijl.

Bovendien kun je ze ook nog eens op maat laten maken met jouw favoriete kleur steen (want deze op de foto zijn verkocht). Bestel ze vandaag nog en voel je elke dag op en top chique! Levertijd is +/- 4 weken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
gewicht

lengte

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

collectie

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper