‘Raw&Chique’

Speelse 14k rosegouden ring met paarse steen

Verleid door de unieke en speelse ontwerpen van Daan? Deze 14k roségouden ring is daar een mooi voorbeeld van, met een opvallende gekleurde steen of diamant als blikvanger.

 295,00 1.495,00

Deze 14k roségouden ring is een prachtig stuk. Het ontwerp “Raw&Chique” is ontworpen door Daan en is vervaardigd met een opvallende gekleurde steen of op folie gezet in een zetting van fijnzilver. Dit resulteert in een extra schitterende steen en een uniek uiterlijk. De ring is vervaardigd uit 14k roségouden en de steen is roosgeslepen. Het resultaat is een speelse en opvallende ring, die je verzekerd van een uniek exemplaar omdat er van deze steen maar één bestaat op de wereld. Wil je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat? Geen probleem!

De ringen op de foto’s zijn verkocht, maar ik kan deze ring voor jou op maat maken, de levertijd is dan 4 weken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

speciale kleur:

,

materiaal:

,

steensoort:

, ,

steenmaat:

,

vorm:

collectie:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper