Speelse 14k rosegouden ring met paarse steen

Speelse 14k rosegouden ring met paarse steen

‘Raw&Chique’
Verleid door de unieke en speelse ontwerpen van Daan? Deze 14k roségouden ring is daar een mooi voorbeeld van, met een opvallende gekleurde steen of diamant als blikvanger.

 295,00 1.740,00

kleur

speciale kleur

,

materiaal

,

steensoort

, ,

steenmaat

,

vorm

collectie

levertijd

garantie


Deze ring kan in opdracht gemaakt worden, met zirkonia, met een (edel)steen of met een briljantgeslepen diamant, in jouw maat en kleur, in de volgende combinaties:

  • Sterling zilver met zirkonia of steen – 265,-
  • 14k (geel, rosé of rood) goud met zirkonia – 1250,-
  • 14k Witgoud met zirkonia – 1495,-

Meerprijs diamant:

  • Roos diamant op folie – 245,-
  • Labratorium briljant diamant 0,19ct – 375,-
  • Briljant diamant 0,19ct – 650,-
    Lees meer informatie over diamanten.

Deze 14k roségouden ring is een prachtig stuk. Het ontwerp “Raw&Chique” is ontworpen door Daan en is vervaardigd met een opvallende gekleurde steen of op folie gezet in een zetting van fijnzilver. Dit resulteert in een extra schitterende steen en een uniek uiterlijk. De ring is vervaardigd uit 14k roségouden en de steen is roosgeslepen. Het resultaat is een speelse en opvallende ring, die je verzekerd van een uniek exemplaar omdat er van deze steen maar één bestaat op de wereld. Wil je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat? Geen probleem!

De ringen op de foto’s zijn verkocht, maar ik kan deze ring voor jou op maat maken, de levertijd is dan 4 weken.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook