‘Raw&Chique’

Speelse 14k rosegouden ring met paarse steen

Verleid door de unieke en speelse ontwerpen van Daan? Deze 14k roségouden ring is daar een mooi voorbeeld van, met een opvallende gekleurde steen of diamant als blikvanger.

 295,00 1.740,00

Deze 14k roségouden ring is een prachtig stuk. Het ontwerp “Raw&Chique” is ontworpen door Daan en is vervaardigd met een opvallende gekleurde steen of op folie gezet in een zetting van fijnzilver. Dit resulteert in een extra schitterende steen en een uniek uiterlijk. De ring is vervaardigd uit 14k roségouden en de steen is roosgeslepen. Het resultaat is een speelse en opvallende ring, die je verzekerd van een uniek exemplaar omdat er van deze steen maar één bestaat op de wereld. Wil je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat? Geen probleem!

De ringen op de foto’s zijn verkocht, maar ik kan deze ring voor jou op maat maken, de levertijd is dan 4 weken.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

speciale kleur

,

materiaal

,

steensoort

, ,

steenmaat

,

vorm

collectie

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.