'Rippling Echoes'

Unieke gehamerde zilveren ring

Ontdek ‘Rippling Echoes’, een sterling zilveren ring die de tijdloze echo van ambachtelijke precisie in elke gehamerde groef vangt.

 195,00

Bij het smeden van ‘Rippling Echoes’ voelde ik de kracht van de natuurlijke elementen in mijn handen. Dit unieke stuk, zorgvuldig gehamerd uit sterling zilver, draagt de patronen van kabbelend water, gevangen in een eeuwige zilveren cirkel. De subtiele variaties in het metaal reflecteren het licht alsof zonnestralen dansen over een rustige rivier.

In maat 20,5 is deze ring direct een metgezel voor wie waarde hecht aan handwerk en detail. Voor degenen die een persoonlijke pasvorm zoeken, smeed ik met liefde een ring op maat. Het gehamerde oppervlak is niet alleen een toonbeeld van handwerk, maar ook een metafoor voor de vele golven van ervaringen die ons vormen.

Draag ‘Rippling Echoes’ als een dagelijkse herinnering aan de schoonheid van imperfectie en de individuele reis die elk handgemaakt stuk symboliseert. Het is een ring die meer is dan sieraad; het is een stukje persoonlijke geschiedenis, een kunstwerk op zich.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd

materiaal

techniek

vorm

garantie

gelegenheid

,

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook