Unieke handgesmede ring met organisch patroon

'Celtic Dreams'

Deze “Celtic Dreams” ring is uniek en handgemaakt. Een prachtig sieraad met een bijzondere blauwe steen en een organische, zwarte basis.

 450,00

Deze ‘Celtic Dreams’ ring, een uniek kunstwerk dat reeds een eigenaar heeft gevonden, toont de kracht van een persoonlijke visie vervat in zilver. De band van sterling zilver is verfraaid met gezwarte details die een scherp contrast vormen met de verfijnde blauwtinten van de centraal gezette steen, resulterend in een diepte die het oog vangt en de ziel beroert.

Mijn naam is Daan, en ik ben de smid achter dit stuk. Elke ring die ik smeed is een testament van vakmanschap en liefde voor detail. De glazen steen is met de hand geschilderd, laag voor laag, om een oceaan aan kleuren te vangen die met elke beweging dansen.

Hoewel deze ring zijn weg al heeft gevonden, sta ik klaar om jouw persoonlijke ‘Celtic Dreams’ te realiseren. Kies je favoriete kleur en ik zal een steen schilderen die jouw eigen verhaal vertelt. Met een productietijd van 4-6 weken, creëer ik voor jouw deze fantastische ring.

Durf je te laten meeslepen door de charme van ‘Celtic Dreams’? Kies je ringmaat en de kleur die je hart sneller doet slaan, en ik beloof je een sieraad dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een spiegel van je ziel.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

4 – 6 weken

techniek:

garantie:

1 jaar

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper