'Celtic Dreams'

Unieke handgesmede ring met organisch patroon

Deze “Celtic Dreams” ring is uniek en handgemaakt. Een prachtig sieraad met een bijzondere blauwe steen en een organische, zwarte basis.

 450,00

Deze ‘Celtic Dreams’ ring, een uniek kunstwerk dat reeds een eigenaar heeft gevonden, toont de kracht van een persoonlijke visie vervat in zilver. De band van sterling zilver is verfraaid met gezwarte details die een scherp contrast vormen met de verfijnde blauwtinten van de centraal gezette steen, resulterend in een diepte die het oog vangt en de ziel beroert.

Mijn naam is Daan, en ik ben de smid achter dit stuk. Elke ring die ik smeed is een testament van vakmanschap en liefde voor detail. De glazen steen is met de hand geschilderd, laag voor laag, om een oceaan aan kleuren te vangen die met elke beweging dansen.

Hoewel deze ring zijn weg al heeft gevonden, sta ik klaar om jouw persoonlijke ‘Celtic Dreams’ te realiseren. Kies je favoriete kleur en ik zal een steen schilderen die jouw eigen verhaal vertelt. Met een productietijd van 4-6 weken, creëer ik voor jouw deze fantastische ring.

Durf je te laten meeslepen door de charme van ‘Celtic Dreams’? Kies je ringmaat en de kleur die je hart sneller doet slaan, en ik beloof je een sieraad dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een spiegel van je ziel.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

techniek

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook