Unieke handgesmede ring met organisch patroon

Unieke handgesmede ring met organisch patroon

'Celtic Dreams'
Deze “Celtic Dreams” ring is uniek en handgemaakt. Een prachtig sieraad met een bijzondere blauwe steen en een organische, zwarte basis.

 425,00 1.395,00

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

techniek

garantie


Deze ring kan in opdracht gemaakt worden, met of zonder steen, in jouw maat en kleur.

Deze “Celtic Dreams” ring is een prachtig sieraad met een bijzonder verhaal. De ring is volledig met de hand gemaakt door Daan en is gemaakt van sterling zilver en een bijzondere blauwe steen. De basis van de ring is gezwart waardoor er een mooie diepte ontstaat door het kleurcontrast met de organische vormen. De steen is een handgeschilderde steen van glas, waarin verschillende kleuren blauw en zilver zijn gebruikt, wat de steen een bijzondere schittering geeft. Ben jij klaar om de volgende eigenaar te worden van deze eye-catcher? De ringmaat is 18,5 en deze is direct leverbaar.

Op aanvraag kan ik ook een ring op maat maken met een handgemaakte steen. Na je bestelling zal ik contact met je opnemen op een prachtige steen voor je it te zoeken. Laat je verleiden door deze unieke ring en droom verder met “Celtic Dreams”.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook