'Celtic Dreams'

Unieke handgesmede ring met organisch patroon

Deze “Celtic Dreams” ring is uniek en handgemaakt. Een prachtig sieraad met een bijzondere blauwe steen en een organische, zwarte basis.

 425,00 1.595,00

Deze “Celtic Dreams” ring is een prachtig sieraad met een bijzonder verhaal. De ring is volledig met de hand gemaakt door Daan en is gemaakt van sterling zilver en een bijzondere blauwe steen. De basis van de ring is gezwart waardoor er een mooie diepte ontstaat door het kleurcontrast met de organische vormen. De steen is een handgeschilderde steen van glas, waarin verschillende kleuren blauw en zilver zijn gebruikt, wat de steen een bijzondere schittering geeft. Ben jij klaar om de volgende eigenaar te worden van deze eye-catcher? De ringmaat is 18,5 en deze is direct leverbaar.

Op aanvraag kan ik ook een ring op maat maken met een handgemaakte steen. Na je bestelling zal ik contact met je opnemen op een prachtige steen voor je te maken. Laat je verleiden door deze unieke ring en droom verder met “Celtic Dreams”.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

techniek:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper