Unieke Mokume Gane ring met gekleurde steen

Unieke Mokume Gane ring met gekleurde steen

'Artfixated'
Voel de unieke schoonheid van Japanse kunst met de ‘Artfixated’ ring, een handgemaakt meesterwerk door Daan.

 275,00 2.450,00

materiaal

, ,

steensoort

vorm

levertijd

techniek

gelegenheid

garantie


Deze ring kan op aanvraag ook in het goud gemaakt worden.

Deze opvallende ring is een must-have voor elke verzamelaar van uniek sieraden. Het is gemaakt van zilver en koper, volgens de traditionele Japanse Mokume Gane techniek. De ring verandert door de tijd, het koper komt dieper te liggen dan het zilver en er ontstaat een prachtig reliëf. Het koper kan donkerder worden waardoor het contrast tussen de metalen nog groter wordt. De binnenring is vervaardigd uit sterling zilver om het contact met de huid te verminderen. De ringen op de foto’s zijn verkocht, maar Daan kan ook een op maat gemaakte ring voor je maken met een steen naar keuze. De levertijd is +/- 6 weken. Laat je innerlijke kunstliefhebber los met deze unieke ‘Artfixated’ ring.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook