'Artfixated'

Unieke Mokume Gane ring met gekleurde steen

Voel de unieke schoonheid van Japanse kunst met de ‘Artfixated’ ring, een handgemaakt meesterwerk door Daan.

 275,00 2.450,00

Deze opvallende ring is een must-have voor elke verzamelaar van uniek sieraden. Het is gemaakt van zilver en koper, volgens de traditionele Japanse Mokume Gane techniek. De ring verandert door de tijd, het koper komt dieper te liggen dan het zilver en er ontstaat een prachtig reliëf. Het koper kan donkerder worden waardoor het contrast tussen de metalen nog groter wordt. De binnenring is vervaardigd uit sterling zilver om het contact met de huid te verminderen. De ringen op de foto’s zijn verkocht, maar Daan kan ook een op maat gemaakte ring voor je maken met een steen naar keuze. De levertijd is +/- 6 weken. Laat je innerlijke kunstliefhebber los met deze unieke ‘Artfixated’ ring.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

materiaal

, ,

steensoort

vorm

levertijd

techniek

gelegenheid

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.