Unieke ovale oorstekers met bruine stenen

'Earthtone Elegance'

Ontdek ‘Earthtone Elegance’ – unieke ovale oorstekers met handgeschilderde bruine stenen, een kunstwerk voor je oren.

 49,95

Betreed de wereld van subtiliteit en verfijning met ‘Earthtone Elegance’, een prachtig paar handgemaakte oorstekers. Deze oorbellen zijn niet alleen sieraden, maar ook kunstwerken voor je oren. De bruine stenen, liefdevol beschilderd met levendige acrylverf, maken elk paar tot een uniek exemplaar. Maar er is meer dan alleen schoonheid – ze zijn vervaardigd uit duurzaam RVS en hypoallergeen, zodat je ze met vertrouwen kunt dragen. Met ‘Earthtone Elegance’ voeg je een vleugje artistieke elegantie toe aan je dagelijkse stijl.

Gaan bij jouw je oorbellen soms een beetje naar beneden hangen? Kies dan voor de oorbellifters.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steensoort:

materiaal:

vorm:

steenmaat:

,

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper