Unieke zilveren gezwarte oorbellen met 22k goud

'Everything changes'

Sluit je ogen en stap in een andere wereld met deze unieke ‘Everything Changes’ oorbellen. Een combinatie van sterling zilver en 22k goud creëert de perfecte schakering van kleur en stijl.

Verkrijgbaar op aanvraag

 395,00

Deze bijzondere ‘Everything Changes’ oorbellen zijn een onvergetelijke aanvulling op elke sieradenset. Elke oorbel is volledig met de hand gemaakt en heeft een uniek ontwerp, gemaakt met de verguldingstechniek ‘Keum Boo’. Het zilver is gezwart, wat resulteert in een intensieve en verleidelijke look. Deze oorbellen zijn 4,5cm en wegen 7 gram per stuk, wat ze ideaal maakt voor dagelijks dragen of als avondje uit. Laat jezelf verleiden door deze opvallende sieraden en voeg ze toe aan je verzameling vandaag nog!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

materiaal

,

levertijd

vorm

techniek

,

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper