Keum boo

Bekijk filters

Toont alle 5 resultaten

Filter op prijs
Maak je keuze

Sieraden gemaakt met Keum Boo

Hey jij daar! Ik ben Danielle Looije, kunstenares en maker van unieke sieraden. Ik wil je graag voorstellen aan mijn collectie keum boo sieraden. In deze collectie heb ik mijn passie voor het ambacht van keum boo gecombineerd met mijn creatieve vaardigheden en liefde voor kleur.

Keum boo is een oude Koreaanse techniek waarbij bladfolie wordt aangebracht op zilver. Het goud wordt verhit en smelt op het zilver, waardoor een mooie en duurzame binding ontstaat, dit is 20x dikker dan vergulding. Dit proces is delicaat en vereist veel aandacht en precisie.

In mijn collectie keum boo sieraden heb ik deze techniek gebruikt om unieke en stijlvolle sieraden te creëren. Ik heb het goud gecombineerd met kleurrijke glasstenen die ik met de hand heb geschilderd, waardoor er een mooi samenspel ontstaat tussen kunst en natuur.

Unieke sieraden voor speciale gelegenheden

De keum boo sieraden uit mijn collectie zijn perfect voor speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft, een gala of gewoon een avondje uit, deze sieraden zijn een echte eye-catcher en maken jouw outfit helemaal af.

Ambachtelijk en duurzaam

Elk sieraad uit mijn collectie is met veel zorg en aandacht met de hand gemaakt. Ik maak gebruik van duurzame materialen, zoals sterling zilver en echt goud, waardoor de sieraden een lange levensduur hebben.

Een persoonlijk cadeau

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een speciaal iemand? Dan zijn mijn keum boo sieraden een perfecte keuze. Elk sieraad is uniek en met veel liefde gemaakt, waardoor het een bijzonder en persoonlijk cadeau wordt.

Dus, ben jij op zoek naar een uniek en stijlvol sieraad voor een speciale gelegenheid? Of wil je iemand verrassen met een persoonlijk cadeau? Neem dan zeker een kijkje in mijn collectie keum boo sieraden en laat je inspireren!

Wil je meer informatie over Keum Boo?

Bijzondere sieradenwebshop
Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Filter op prijs
Maak je keuze

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper