'Azure Gold Veins'

Zwart zilveren triangel oorbellen met 24k goud

Ben jij op zoek naar een echt pronkstuk voor in je oren? Check dan deze zwart zilveren oorbellen met 24k goud!

 325,00

1 stuk op voorraad

Deze bijzondere ‘Azure Gold Veins’ oorbellen zijn een must-have voor elke fashionista. De oorbellen zijn gemaakt van zilver en bevatten een laagje van 24k goud, wat is aangebracht met de speciale Koreaanse techniek genaamd ‘Keum Boo’. Dit laagje is 20 micron dik, waardoor het er (in vergelijking met normaal vergulde sieraden) niet af zal slijten. De oorhaken zijn gemaakt van 14k goud, wat een mooi contrast creëert met het zwarte zilver. De stenen zijn handgeschilderde stukken glas en geven de oorbellen een bijzondere glans. Je bent verzekerd van iets unieks, aangezien elke steen uniek is. Draag deze oorbellen als blikvanger en voel je gelukkig en fashionable!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

techniek

,

garantie

collectie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper