'Lucky Spades'

Zwart zilveren triangel oorbellen met 24k goud

Zwart zilveren triangel oorbellen met 24k goud

 325,00

1 stuk op voorraad

Ben jij op zoek naar een echt pronkstuk voor in je oren? Check dan deze zwart zilveren oorbellen met 24k goud!

Deze bijzondere ‘Lucky Spades’ oorbellen zijn een must-have voor elke fashionista. De oorbellen zijn gemaakt van zilver en bevatten een laagje van 24k goud, wat is aangebracht met de speciale Koreaanse techniek genaamd ‘Keum Boo’. Dit laagje is 20 micron dik, waardoor het er (in vergelijking met normaal vergulde sieraden) niet af zal slijten. De oorhaken zijn gemaakt van 14k goud, wat een mooi contrast creëert met het zwarte zilver. De stenen zijn handgeschilderde stukken glas en geven de oorbellen een bijzondere glans. Je bent verzekerd van iets unieks, aangezien elke steen uniek is. Draag deze oorbellen als blikvanger en voel je gelukkig en fashionable!

lengte

gewicht

kleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

techniek

,

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook