'Triad Spectrum'

Zilveren hanger met 3 blauwe stenen en balletjes goud

Ontdek de magie van ‘Triad Spectrum’, een zilveren hanger met een trio van blauwe oceanische stenen, verlicht door 14k gouden accenten.

 425,00

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

Stap in de wereld van unieke kunstwerken met de ‘Triad Spectrum’ hanger, een symfonie van zilver, blauw en goud. Elk van de drie stenen is zorgvuldig met de hand geschilderd, waardoor een diepe blauwe zee tot leven komt, geaccentueerd door speelse balletjes van schitterend 14k goud.

Deze hanger, gesmeed uit puur zilver en afgewerkt met een zilveren ketting van 47 cm, is gecreëerd met de visie om kunst te dragen die spreekt zonder woorden. De verborgen verrassing aan de achterzijde wacht op jouw ontdekking, een belofte van schoonheid die vanuit elke hoek bewonderd kan worden.

De ‘Triad Spectrum’ is niet alleen een toevoeging aan je sieradencollectie; het is een stukje hemel, vastgelegd in een hanger, bedoeld om jouw hals te sieren en de aandacht te trekken in elke kamer waar je binnenstapt. Laat deze hanger jouw persoonlijke verhaal van elegantie en distinctie vertellen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steenmaat

, , ,

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

,

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper