Zilveren hanger met 3 blauwe stenen en balletjes goud

'Triad Spectrum'

Ontdek de magie van ‘Triad Spectrum’, een zilveren hanger met een trio van blauwe oceanische stenen, verlicht door 14k gouden accenten.

1 stuk op voorraad

 425,00

Hoi, ik ben Danielle! Het is mijn passie om kleurrijke sieraden te maken die echt bij jou passen.

Stap in de wereld van unieke kunstwerken met de ‘Triad Spectrum’ hanger, een supermooie mix van zilver, blauw en goud. Elk van de drie stenen is met de hand geschilderd, net alsof je naar een diepe blauwe zee kijkt, met een paar glimmende balletjes van echt 14k goud erbij.

Deze hanger is gemaakt van sterling zilver en heeft een ketting van 47 cm lang. Ik heb ‘m ontworpen met de gedachte dat je kunst kunt dragen die eigenlijk geen woorden nodig heeft. En weet je wat zo leuk is? Aan de achterkant zit een geheime afwerking als verrassing. Hoe spannend is dat? Het belooft een stukje schoonheid dat je vanuit alle hoeken kunt bewonderen.

De ‘Triad Spectrum’ is niet zomaar een toevoeging aan je sieradencollectie; het is een klein stukje kunst dat je om je nek draagt en de aandacht trekt in elke kamer waar je binnenkomt. Laat deze hanger jouw eigen verhaal van elegantie en stijl vertellen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steenmaat

, , ,

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

1 – 2 werkdagen

techniek

,

garantie

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper