Zilveren hanger met gouden accenten en blauwe steen

'Flaming Ocean'

Laat je verleiden door de ‘Flaming Ocean’, een opvallende zilveren hanger met gouden accenten en blauwe handgeschilderde steen.

Verkrijgbaar op aanvraag

 375,00

De hanger op de foto dient als voorbeeld; deze specifieke hanger is al verkocht. Echter, ik kan een soortgelijke hanger op maat voor je maken met een unieke steen die speciaal voor jou wordt gemaakt. Deze ‘Flaming Ocean’ hanger is een echte blikvanger. Met zijn 22k gouden accenten en de artistieke blauwe handgeschilderde steen onderscheidt hij zich als een bijzonder sieraad. De blauwe steen is niet zomaar een steen, maar een glassteen beschilderd met acrylverf, wat hem een extra artistieke touch geeft. De hanger meet 3cm en de ketting is 45cm in lengte. Voor degenen die een onderscheidend sieraad zoeken, is dit ontwerp een echte aanrader. Wanneer gewenst kun je deze hanger ook op aanvraag in een andere kleur laten maken, met een levertijd van ongeveer 4 – 6 weken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

,

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper