Unieke collectie gereticuleerde sieraden

Ik ben Danielle Looije en ik ben zo blij dat ik je kan vertellen over mijn collectie gereticuleerde sieraden. Gereticuleerd metaal is een bewerkingsproces dat een onregelmatig patroon creëert, wat zorgt voor een uniek en prachtig effect.

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

'Wavelet Whorl'

 225,00

Ik combineer dit metaal graag met artistieke handgeschilderde en kleurrijke glasstenen. Zo ontstaat er een kunstzinnige samensmelting van metaal en glas, waardoor mijn sieraden een ware eye-catcher worden.

Handgemaakt en one-of-a-kind

Elk sieraad dat ik maak is met de hand gemaakt en daardoor ook uniek. De gereticuleerde structuur van het metaal geeft elk sieraad een eigen karakter en de glasstenen zijn stuk voor stuk met zorg uitgekozen en met de hand beschilderd. Zo is elk sieraad in mijn collectie echt one-of-a-kind.

Kies jouw favoriete sieraad

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn collectie gereticuleerde sieraden en te ontdekken welk sieraad jouw hart sneller doet kloppen. Van armbanden tot oorbellen en van kettingen tot ringen, er is voor ieder wat wils.

Laat je verleiden door de unieke combinatie van metaal en glas en voel de kracht van een echt kunstwerk om je hals, om je pols of in je oren.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️