'Crocodile Tear'

Unieke handgemaakte ring met schuine ovale groene steen

Draag de unieke blikvanger ‘Crocodile Tear’ – een handgemaakte ring met een schuine ovale groene steen.

 295,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

Met oog voor detail is deze ring handgesmeed en heeft een basis van sterling zilver die is gereticuleerd voor een mooie structuur en daarna gezwart. De blikvanger van de ring is een handgeschilderde steen van glas in de kleur groen, die het effect heeft van een krokodillen oog. Dit unieke sieraad is niet te vinden in iedere winkel, want er is er maar één van gemaakt! Perfect voor degene die op zoek is naar een opvallende blikvanger voor de vinger.

De ring op de foto is verkocht, maar ik maak deze graag voor jou op maat.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

ringmaat

,

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

techniek

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.