Opvallende zilveren mokume gane ring met blauwe steen

'Metallic Fusion'

Betreed de wereld van ‘Metallic Fusion’! Een opvallende mokume gane ring met blauwe steen, waar zilver, koper en messing harmonieus samensmelten. Ringmaat 18,5

 475,00

Ik ben blij om je te verwelkomen in de wereld van ‘Metallic Fusion.’ Deze opvallende ring is een waar kunstwerk, gemaakt met de mokume gane techniek. Zilver, koper en messing versmelten in harmonie, creërend een schitterend en uniek kleurenpalet.

Deze ring draagt de naam ‘Metallic Fusion’ met trots en omvat zoveel meer dan alleen een sieraad. Gemaakt in ringmaat 18,5, pronkt hij met een prachtige blauwe steen die als een stralende oase in het metalen landschap ligt. De basisring is gemaakt van sterling zilver, terwijl de gereticuleerde zilveren texturen een boeiend landschapseffect toevoegen.

Het minutieuze pareldraad dat de zetting van de ring omrandt, voegt een vleugje klassieke elegantie toe aan dit hedendaagse kunstwerk. ‘Metallic Fusion’ is niet alleen een sieraad, maar een emotionele uitdrukking van vakmanschap en verfijning. Draag het met trots en laat jezelf omhullen door de betoverende samensmelting van metalen en kleuren. Voel de kracht van kunst en ambacht met deze unieke mokume gane ring en creëer een blijvende band met een meesterwerk dat je altijd zult koesteren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steensoort

steenmaat

,

vorm

materiaal

, ,

levertijd

1 – 2 werkdagen, In overleg

techniek

,

garantie

1 jaar

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper