Opvallende zilveren mokume gane ring met blauwe steen

'Metallic Fusion'

Betreed de wereld van ‘Metallic Fusion’! Een opvallende mokume gane ring met blauwe steen, waar zilver, koper en messing harmonieus samensmelten. Ringmaat 18,5

 475,00

Ik ben blij om je te verwelkomen in de wereld van ‘Metallic Fusion.’ Deze opvallende ring is een waar kunstwerk, gemaakt met de mokume gane techniek. Zilver, koper en messing versmelten in harmonie, creërend een schitterend en uniek kleurenpalet.

Deze ring draagt de naam ‘Metallic Fusion’ met trots en omvat zoveel meer dan alleen een sieraad. Gemaakt in ringmaat 18,5, pronkt hij met een prachtige blauwe steen die als een stralende oase in het metalen landschap ligt. De basisring is gemaakt van sterling zilver, terwijl de gereticuleerde zilveren texturen een boeiend landschapseffect toevoegen.

Het minutieuze pareldraad dat de zetting van de ring omrandt, voegt een vleugje klassieke elegantie toe aan dit hedendaagse kunstwerk. ‘Metallic Fusion’ is niet alleen een sieraad, maar een emotionele uitdrukking van vakmanschap en verfijning. Draag het met trots en laat jezelf omhullen door de betoverende samensmelting van metalen en kleuren. Voel de kracht van kunst en ambacht met deze unieke mokume gane ring en creëer een blijvende band met een meesterwerk dat je altijd zult koesteren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steensoort

steenmaat

,

vorm

materiaal

, ,

levertijd

,

techniek

,

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper