'Metallic Fusion'

Opvallende zilveren mokume gane ring met blauwe steen

Betreed de wereld van ‘Metallic Fusion’! Een opvallende mokume gane ring met blauwe steen, waar zilver, koper en messing harmonieus samensmelten.

 475,00

Ik ben blij om je te verwelkomen in de wereld van ‘Metallic Fusion.’ Deze opvallende ring is een waar kunstwerk, gemaakt met de mokume gane techniek. Zilver, koper en messing versmelten in harmonie, creërend een schitterend en uniek kleurenpalet.

Deze ring draagt de naam ‘Metallic Fusion’ met trots en omvat zoveel meer dan alleen een sieraad. Gemaakt in ringmaat 18,5, pronkt hij met een prachtige blauwe steen die als een stralende oase in het metalen landschap ligt. De basisring is gemaakt van sterling zilver, terwijl de gereticuleerde zilveren texturen een boeiend landschapseffect toevoegen.

Het minutieuze pareldraad dat de zetting van de ring omrandt, voegt een vleugje klassieke elegantie toe aan dit hedendaagse kunstwerk. ‘Metallic Fusion’ is niet alleen een sieraad, maar een emotionele uitdrukking van vakmanschap en verfijning. Draag het met trots en laat jezelf omhullen door de betoverende samensmelting van metalen en kleuren. Voel de kracht van kunst en ambacht met deze unieke mokume gane ring en creëer een blijvende band met een meesterwerk dat je altijd zult koesteren.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

steensoort

steenmaat

,

vorm

materiaal

, ,

levertijd

,

techniek

,

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.