Zilveren duimring met ingetekend patroon

Zilveren duimring met ingetekend patroon

'Almost Ancient'
Maak kennis met het verleden met ‘Almost Ancient’, een prachtige handgemaakte duimring van sterling zilver met een ingebrand patroon.

 175,00 845,00

materiaal

,

techniek

Keuze

925 zilver, 14k goud

vorm

levertijd

garantie

Dit unieke stuk is gemaakt met vaardigheid en precisie door de getalenteerde kunstenaar Daan. De brede zilveren band is versierd met een gedetailleerde tekenwerk, wat elke outfit een touch van antieke charme geeft. Op maat gemaakt voor jouw duim, is elke ‘Almost Ancient’ ring uniek. Het eindresultaat wijkt af van de foto, maar dat maakt het juist authentieker en mooier.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook