Subtiele ringen met kleine steen

Ben je op zoek naar een subtiele ring met een vleugje kleur, maar wil je liever niet pronken met een enorme steen? Dan zijn de prachtige ringen van Art by Daan precies wat je zoekt! ❤️ Mijn ringen zijn stijlvol en verfijnd, met kleine kleurrijke stenen die een subtiel accent toevoegen aan je look.

Echt zilveren ring met handgemaakte blauwe steen

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

Wat deze ringen echt bijzonder maakt, is dat de stenen met de hand zijn geschilderd op glas. Dit betekent dat elke ring 100% uniek is en met liefde is vervaardigd. Mijn collectie biedt je een scala aan kleuropties, zodat je altijd de perfecte ring kunt vinden die bij jouw stijl past.

Bovendien zijn de meeste van mijn ringen verstelbaar, zodat je de perfecte pasvorm kunt creëren. En als je op zoek bent naar een cadeau dat zowel stijlvol als veilig is, dan zul je blij zijn te horen dat onze ringen zijn gemaakt van hypoallergeen roestvrij staal (RVS).

Kies voor subtiele elegantie en voeg een vleugje kleur toe aan je dagelijkse stijl met de prachtige ringen van Art by Daan. Verwen jezelf of verras een speciaal iemand met een uniek stukje handgemaakte schoonheid!

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt